Gå direkt till innehåll
Nytt spännande samarbete för Autocirc på den finska marknaden

Nyhet -

Nytt spännande samarbete för Autocirc på den finska marknaden

Spännande utveckling på den finska marknaden för Autocirc. Vi har inlett ett nytt samarbete med ett av Finlands största försäkringsbolag – och just försäkringsbolagen spelar en viktig roll i omställningen till en cirkulär bildelsindustri. Genom att arbeta tillsammans kan vi bli ännu smartare i hur vi använder delarna från kollisionsskadade bilar. Vi på Autocirc ser till att de kan användas som reservdelar och komma tillbaka på vägarna igen.

Vänligen läs bifogat pressmeddelande från vår samarbetspartner för mer information.

https://www.op.fi/op-financial...

Ämnen

Regioner

Kontakter

Gisela Nordlin

Gisela Nordlin

Presskontakt CMO I Marknads- & Kommunikationschef +46 73 826 76 88

Varje del räknas

Autocirc arbetar för en cirkulär omställning inom fordonsindustrin. Vi ser till att använda bildelar kommer tillbaka på vägarna igen – eller att material och komponenter kan göra nytta i helt andra produkter och sammanhang. Genom att gå från nyproduktion till återanvändning, renovering, nyanvändning och återvinning av bildelar är vi på väg att göra andrahandsmarknaden till förstahandsvalet. Ett hållbart val för en smartare bilindustri och ett bättre alternativ inte minst för nästa generation.

Autocirc grundades 2019 och växer snabbt. Idag har koncernen 52 bolag med drygt 900 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Polen, Tyskland och Frankrike.

Autocirc AB

Österlånggatan 69
503 37 Borås
Sverige